logó dugul-ász

Dugul-Ász – Szolgáltatásaink

Tanácstalan, mert eldugult az otthonában vagy a munkahelyén a lefolyórendszer, forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért! Duguláselhárítás akár Woma nagynyomású gépekkel 0-24 hétvégén és ünnepnapokon is!

Ha nagy a baj, jön a dugul-ász!

Szolgáltatásaink Kazicbarcika és Borsod megye területén

DUGULÁSELHÁRÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL

Duguláselhárítás lehetséges formái:

Kád, Kézmosó, Zuhanytálca, Padlóösszefolyó  Mosogató, Piszoár dugulásának megszüntetése. Wc duguláselhárítás, strang ejtővezeté, esővíz csatornák tisztítása, gyökértelenítés fordítóakna tisztítás.

Az esetek nagy százalékában bontás nélkül dolgozunk, higiénikus munkavégzéssel!

Woma Csatornamosás

A WOMA csatornamosás egy hatékony technológia, amely a csatornák és csővezetékek tisztítására szolgál. A technológia nagy nyomású vízsugarak segítségével távolítja el az elzáródásokat, lerakódásokat és szennyeződéseket.

A tisztítás közben képes eltávolítani a vastagabb lerakódásokat, gyökereket és szilárd szennyeződéseket is, amelyek akadályozhatják a megfelelő vízelvezetést. Környezetbarát megoldást kínál a csatornák megtisztítására.

Vízvezeték Szerelés

Cégünk évek óta megbízható szolgáltatást nyújt a duguláselhárítás során felmerülő vízvezeték szerelési munkálatokat tekintve. Az ügyfeleink elégedettsége és a minőségi munkavégzés mindig a legfontosabb prioritásunk volt.

A csapatunkban dolgozó szakemberek kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás területén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legmegfelelőbb és leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek.

Lefolyótisztítás

A lefolyótisztítás egy olyan folyamat, amely során a dugulások és bármilyen akadály eltávolítására koncentrálunk a lefolyórendszerben. A lefolyótisztítás célja, hogy visszaállítsa a normális vízelvezetést és megelőzze a lefolyók eldugulását.

A lefolyótisztítás elengedhetetlen a megfelelő vízelvezetés és a csatornarendszer hatékony működése szempontjából. A rendszeres lefolyótisztítás segít megelőzni a dugulásokat, a kellemetlen szagokat és a csatornák károsodását.

A lefolyótisztítás célja, hogy visszaállítsa a normális vízelvezetést, megszüntesse a dugulásokat és megelőzze a további problémákat.

Kamerás Csatornavizsgálat

Csőkamerázás, csatorna bemérés 100% pontossággal Kazincbarcikán és környékén!

Túl gyakran van dugulása és szeretné feltárni az okát?

A csatorna nyomvonala, az azon lévő tisztítónyílások, vagy aknák helye nem ismert?

Egy felújítás előtt szeretné felmérni a meglévő csövek állapotát annak eldöntésére, hogy szükség van e azok cseréjére?

FONTOS ‼️ A kamerázás feltétele, hogy a cső üres, és tiszta állapotú legyen