logó dugul-ász

Ereszcsatorna tisztítás

Nagy a baj? A Dugul-ász minden problémát megold!

Elsődleges szolgáltatásunk a duguláselhárítás, amelyet gyors és hatékony módon végzünk! Természetesen ha ereszcsatorna tisztításra van szüksége mi azt is profin megoldjuk!

Ha nagy a baj, jön a dugul-ász!

ERESZCSATORNA TISZTÍTÁS KAZINCBARCIKÁN ÉS BORSOD MEGYE TERÜLETÉN!

Az elmúlt évek során szakmai fejlődésünkön kívül szolgáltatásainkat kiegészítettük, tökéletesítettük. Jelenleg a piacon egyedülálló technológiának köszönhetően, a talajról, akár 12 méter ereszmagasságban tudunk dolgozni.

Nincs szükség: – állványépítésre – alpinistára, alpin technikai függesztő pontok létesítésére – emelőkosaras autóra.

Évente egyszer a csapadékos évszakok előtt érdemes kitisztítani az ereszcsatornákat, így megelőzhetőek a vízkárok, melyek komoly problémát okozhatnak. Az eltömődött, bedugult, koszos ereszcsatornák legalább olyan veszélyesek, mint a lyukas, rozsdás, megrepedt csatornák.

Ha szivárog az ereszcsatornából a víz, akkor a ház falát kezdi átnedvesíteni, eláztatni ezzel okozva penészesedést, beázást, rothadást, az alapozás sérülését, hosszú távon akár süllyedést is, amelynek helyreállítása már komoly költségekkel járhat!

Tartsa karban ereszcsatornáját, hogy a csapadék akadály nélkül áramolhasson!

ereszcsatorna tisztítás Kazincbarcika
vízvezeték szerelés Borsod

Hívjon minket most!

Vagy Írjon Emailt

Milyen esetekben szükséges az ereszcsatorna tisztítás Ózd, Miskolc területein?

Az ereszcsatorna tisztítása számos esetben szükséges lehet a megfelelő működés és a környezetvédelem érdekében. Néhány ilyen eset:

Levelek, ágak, és egyéb szennyeződések felhalmozódása: Az ereszcsatornák idővel tele lehetnek hullott levelekkel, ágakkal, madárfészkekkel vagy más természeti hulladékokkal, amelyek blokkolhatják a víz áramlását és okozhatnak dugulásokat.

Szennyeződések elmozdulása a tetőről: A szél vagy más természeti hatások miatt a tetőről lehulló szennyeződések bekerülhetnek az ereszcsatornákba, ami dugulást okozhat.

Évszakváltások: Tavasszal és ősszel, amikor a fák levelei lehullanak vagy újra növekednek, nagyobb valószínűséggel van szükség az ereszcsatorna tisztítására.

Talaj- és növényi hulladék: Ha az ingatlan közelében található nagy mennyiségű talaj vagy növényi hulladék, például fák vagy bokrok mellett, azok könnyen eljuthatnak az ereszcsatornákba és dugulásokat okozhatnak.

Elszennyeződött víz levezetése: Ha az ereszcsatornákban felhalmozódott szennyeződések megakadályozzák a víz lefolyását, akkor az esővíz visszamaradhat a tetőn, ami károsíthatja a tetőszerkezetet és akár belső vízszivárgásokat is okozhat.

Ezek csak néhány példa arra, mikor lehet szükség az ereszcsatorna tisztítására. Általában érdemes rendszeresen ellenőrizni és tisztítani az ereszcsatornákat, hogy megelőzzük a dugulásokat és a károsodást.

ereszcsatorna tisztítás profin, kedvező árakon
vízvezeték szerelés Borsod

Hívjon minket most!

Vagy Írjon Emailt

Profi gépparkkal ereszcsatorna tisztítás 0-24!

FIX ÁRAK

GYORS MUNKAVÉGZÉS

PROFI CSAPAT

Miért válassza cégünket?

Cégünk professzionális és megbízható szolgáltatásokat biztosít ügyfeleink részére, amelyekre bármilyen esetben számíthat. Csapatunk tapasztalt és jól képzett szakemberekből áll, akik rendelkeznek a szükséges tudással. Évek óta a szakmában tevékenykedünk, és számos sikeres projektet hajtottunk végre, így biztos lehet abban, hogy megbízható kezekben lesz.

Az ügyfelek elégedettsége és az időben történő munkavégzés számunkra kiemelten fontos. Rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez és ütemezéséhez, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a duguláselhárítási feladatokat gyorsan és hatékonyan végezzük el.

Az elvégzett munka minősége a legfontosabb számunkra. Minden munkánk során minőségi anyagokat és eszközöket használunk, és a legmagasabb színvonalú szerelési technikákat alkalmazzuk. A pontos munkavégzés és a részletekre való odafigyelés garantálja a kiváló eredményeket. Ügyfeleink elégedettsége mindig prioritás számunkra.

Figyelmesen hallgatunk az ügyfelek igényeire, és személyre szabott megoldásokat kínálunk. Nyitottak vagyunk a kommunikációra, és mindig elérhetőek vagyunk, hogy válaszoljunk kérdéseikre vagy segítséget nyújtsunk. Válasszon minket, és garantáljuk, hogy vízvezeték szerelési igényeit szakszerűen és megbízhatóan fogjuk teljesíteni.

Számíthat ránk, hogy gondoskodjunk a vízvezeték rendszere megbízható működéséről, és kényelmes környezetet teremtsünk otthonában vagy vállalkozásában. Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban, és válassza cégünket ereszcsatorna tisztítás esetében!

Ereszcsatorna tisztítás Kazincbarcika, Miskolc, Edelény, Ózd, Borsod területein!